PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Šrotov_svetovni_nateg

Objavil pavel, dne 6.06.2008

Slovenski nacionalni interes je sedaj trdno v rokah nekdanjih socialističnih birokratov. Državna srebrnina je postala srebrnina družine Šrot. Šrot je včeraj tujcem prodal Mercator po dvojni ceni – ki jo je dobil od države.

Kdo vse je svaril ( manipuliral, pral možgane Slovencem) pred prodajo naših državnih podjetij tujcem ( najboljšemu ponudniku)?

“ugledni” politiki ( Šrot pripada tako SD kot SLS, na finančni vrvici pa ima še pudljčka ZARES in LIPA), ki so polni levičarskega popolizma in so zmožni v pravem času iz protinacionalne ideologije skočiti v ekstremno nacionallistično ideologijo – da dobijo še podporo neumnih desničarski politikov in volilcev.

“ugledni” ekonomisti tipa Mencinger, ki so še dodatno služili z znanstveno dvomljivimi študijami, za katere so mastno zaslužili

“ugledni” novinarji brez pojma o tržnem gospodarstvu, ki so pisali po nareku socialističnih direktorjev, MANAGERJEV

“ugledni” pravniki, ki so v službi pisali zakomplicirane zakone po nareku socialistične mreže, hkrati pa so v prostem času za velike denarje SVETOVALI, kako izigrati te zakone, kje najti varne luknje v njih

“ugledni” kulturniki, ki so se tujcev ustrašili, ker bodo pozabili na naš jezik, našo knjigo in našo umetnost

“ugledni” športniki, ki so s slabimi rezultati trzali na to, da jih tujci ne bodo več sponzorirali .

Najbolj pa so nasrkali pri tem garaški in ustvarjalni delavci, ki živijo iz žuljev svojega dela. Najbolj so še nasrkali naši otroci, ki bodo tole post -socialistično obdobje še dodatno morali plačevati – kot da dolgov iz socializma že ni tako preveč.

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.