PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Dešifriranje Kučanovega ukaza SD, ZARES in LDS

Objavil pavel, dne 6.06.2008

XBOGA1 je napisal(a): Kučan a slišiš še vedno si oče naroda.Mogoče bi tov.Toš v svojih anketah spoznal to tezo! Podoben si zloglasnemu Avstrijskemu očetu,ki je te dni polnil naslovnice! Samo da je on zlorabljal otroke ti pa cel narod!

klap, klap, klap, maestro.

Poglejmo malo kaj pravijo obersturmführer Milan Kutschan Fritzl Von Murgle zum KPS . M.K.F.V.M.z.KPS: “Slovenija potrebuje vizijo, ki mora nadgrajevati to, kar smo dosegli. ….

[shaman]: prevedeno to pomeni – Slovenistancem je dopuščeno le naslednje – začeti v komunizmu, ki nam ga je daroval veliki mag Modreočni Prekmurski in od tam potem “nadgrajevati”. Recimo tako, da vedno znova izumljamo nove in nove načine kako davčno ropati manjšino in kako prispevati oz. nadgrajevati sveto uravnilovko. Seveda vse to ima potekati počasi, torej gradualno, ker edino to zagotavlja, da bo komunizem v Slovenistanu večen.

M.K.F.V.M.z.KPS: Slovenija bi lahko, kot zgodovinsko neobremenjena država

[shaman]: Slovenija je jebeno zgodovinsko obremenjena država. Dokaza sta pa najmanj dva, eden so kosti nedolžnih ljudi po komunistih zverinsko pokončanih, drugo pa komunajzarji na oblasti tudi po letu 1989. Sloveniji se sporna zgodovina dogaja kar tu in danes. Najboljši indikator in ilustracija so pa odurna in arogantna oglašanja ultra-nagravžno-ogabnega komunajzarja kučana. Komu v Evropi danes v javnih medijih arogantno na glavo serje komunajzar najslabše vrste? Komu še razen nam Slovenistancem? Nikomur seveda, zato smo obremenjeni za popenit. Kdo še na celem svetu ima v uporabi termin “pol-pretekla preteklost”? Nihče razen zblojenih Slovenistancev.

M.K.F.V.M.z.KPS: Nič nimam proti zasebnemu šolstvu, vendar pa je to lahko le dopolnitev. Samo elita, ki si ga lahko privošči, nivoja sama ne more spraviti na višjo raven.”

[shaman]: V prevodu, tovariš Bifši™ nam soli pamet, da ne smemo imeti zasebnega šolstva. Pa še o elitah nam demagoško jih postavljajoč v negativno luč serje, sam je pa svojo hčerko poslal na šolanje v USA. V zasebno šolo kakopak. Moj edini pravi shamanski komentar je – sikter komunajzarski lažnjivi pizdek. Njemu se gre samo za to, da se za rajo nadaljuje sistem s komunističnimi prvinami, kjer je raji namenjena socijalistična šola, šroteki in kućanaki pa seveda svoje pošljejo v tuje zasebne šole, doma jih pa rajši prepovedo. Da jim ne rušijo “že doseženih komunajzer vrednot in prvin, ki jih slovenistanci imamo po volji Bifšega zgolj nadgrajevati ne pa opuščati”. Nekako tako, kto tercijalka, ki v svoji vasi pridiga seksualno vzdržnost na meji celibata, v resnici se pa redno odpravlja v sosednjo vas na divje seksualne izlete z rednecki iz oddaljenih vasi.

M.K.F.V.M.z.KPS: Velikokrat se sliši, da se je Slovenija na plebiscitu odločila za kapitalizem. To ni res, takrat nismo odločali za ali proti njemu, temveč je rezultat pokazal, da takratna oblika socializma ni bila primerna, saj ni obrodila želenih sadov.”

[shaman]: In tu pride tisto, kar slovenski komunajzarji in pro-komunajzarji skrivajo kot kača noge. Tovariš Bifši™ so se pa odločili, da mu ni treba več skrivati. In evo končno nam je priznal za kaj se pri nas gre.

Bil je torej socijalizem inakrnacije prve, ki jo kućan tu lakonično označi za neprimerno, ter nam med vrsticami prizna, da sedaj imamo socijalizem inkarnacije druge, ki da je “primeren”. In nam kućan obenem sporoči, da se mi nismo odločili za kapitalizem, hoče reči, da smo še naprej ostali za socijalizem oz. komunizem, le da v novi, bolj “primerni” obliki.

Ki so nam jo potemakem tovariš Bifši, trovariš Mencinger, tovariš Mramor in Rop in rajnki nam tovariš DrniLama z veseljem znova implementirali, tokrat v “primerni” formi, s pomočjo davkov, lepo na matriki kapitalizma, z dodatkom tajkunskih rdečih baronof – fevdalne komunajzer klike. Skratka Novij Socijaljizmus, takoimenovani Primerni™.

Ko sem nekoč na tem forumu prvič zapisal, da so kučan in njegova banda reimplementirali socijalizem, se je name usula lavina kritik in celo tako veliki razumniki, kot je tovariš Gustl so me posmehljivo vprašali “a da so pri nas še vedno komunisti, in da je tovariš kučan v ozadju”. Češ evo shaman je še eden tistih pacijentof, ki nikakor ne dojemajo, da komunistof ni več, ker so tovariš Bifši še v zgodnjih devetdesetih naciji oznanili, da komunistof poslej nea jih bo več, so samo in zgolj še prenovljeni komunisti. Še to so mi vedno metali naprej, da kaj sanjam o socijalizmu Primernemu™, da je to fatamorgana in da ag nimamo.

Evo vam pizdeki, berite in se učite kdo je kućan in kaj izjavlja in kakšne ambicije ima. Za njega kapitalizma ni, ker se zanjga nismo bojda niti odločili, on je razumel, da smo se odločili nadgraditi socijalizem, v primernega™ in, ker so tovariš Bifši™ bili na oblasti so nam to kar so razumeli tudi dali.

Preberite si kaj govori M.K.F.V.M.z.KPS, kaj govori vam najljubši fritzlofski izmeček, pizdeki marsofski in mi več ne hodite z vašimi roftarkimi dijagnozami in psihoanalitiko. Komunisti in socijalizem so tu v Sloveniji well and alive. Zato, sikter vsem, ki iz meni neznanih razlogov, z ničemer sprovocirani imate silno željo vstati v bran komunajzer kamarilji.

P.S. Gustl, ja tako je, res menim, da so kučan, Kučan in tovariš Bifši ultimativno zlo, ki je Slovence že stalo svobode. Že dvakrat.

P.P.S. Kot bi eden slavni forumaš znal pogosto tu na forumu zaključiti svoej poste – moja pozicija: Boli me kurac kaj govori tovariš Bifši™.

LP shaman

popravil(a) shaman: 2008-06-05 22:18:32

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.