PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Komunistični poboji in relativizem njihovih potomcev

Objavil pavel, dne 4.06.2008

zois1 je napisal(a): tole bo verjetno zelo osebno, pa bi želel vseeno izpostaviti nekajkrat sem se zalotil, kaj bi mi moral sočlovek storiti, da bi lahko nad breznom stal in polnil betice s kroglami. Je to sila materi in sestri, je to srebrenica očetu ali bratu? Vedno znova sem prišel do zaključka, da je to lahko le odložitev smrti enega od njih oz., da sem konca deležen pred njimi, da mi ni s tem potovati na oni svet – torej le neposredna grožnja za njihovo življenje, bi me morda lahko privedla v situacijo, ko bi vzel življenje drugemu, ker je življenje posameznika vseeno svetinja. Vsekakor pa bi ob prvi priložnosti sodil sebi, da moro končam preden jo doživim. shaman po pisanju na tem forumu nastopa kot razsvetljenec, visoko sofisticiran kozmopolitan, ki je izkusil nekaj sveta in v katerem naj bi uspel, vendar je hkrati izpričal tudi pljunek, ob katerem vse postane tako enostavno, celo biblično – an eye for an eye. Danes iz šestdesetletne perspektive je nekdo še vedno sposoben srepega sovraštva kot perkotov zadnji televizijski pogled, ob katerem sem se vprašal, kdo tukaj ima oprane možgane in kdo nima pomirjene vesti? Strah, ki mi ga je nagnal v kosti pogled svetega moža, mi je dal slutiti, da bi bila zmaga nasprotne strani za voljo kristusovih ran, še krvoločnejša. In, shaman, tvoj prispevek, tebe razsvetljenca, priča, da z današnje perspektive in prehojene poti človeštva v 20. stoletju, ni nobenega vatla, s katerim lahko pastirja s šarplanine ali kozare, kateremu je nekdo z napačnim našitkom v letih 41-45 pokončal svetinjo, sam ne bo ravnal kot volk, ki ovco ne ubije le zaradi lakote, ampak včasih samo za to, ker jo lahko. Za nepismenega pastirja leta 45 mogoče res ni bilo pričakovati, ko se bo naredil dan, da bo puško zamenjal za plug, še celo otto, otrok s petrička, se je veselil, da bo njegov očka spet dobil puško, da se bo lahko do zadnjega preganjal po naši domovini. To je izjavil on, s šestdesetletno časovno in prostorsko distanco, to izjavljaš s svojim prispevkom danes ti. Ta nepismen pastir z ideologijo nima nobene zveze, sam pa jo vidim ogromno s tvojim zadnjim prispevkom, in to me žalosti. Naj dodam, poboji niso bili ekscesi nepismenih pastirjev, ampak so bili načrtovano in organizirano ravnanje na vseh nivojih tedanje zločinske oblasti, tako kot je bilo organizirano predajanje angloameriških pilotov gestapu za rajhsmarke. Z vsem dolžnim spoštovanjem

Ehhh Zois, nekam kontradiktoren si. Kako je zdaj s komunističnimi poboji? So bili solo ekscesi zrasli povsem neodvisno od partije™ in komunajzer ideologije, karkoli bi to naj bilo, na bolj pustih njivah v omejenih umih nepismenih pastirjev, “ki z ideologijo nimajo nobene zveze”, ali so bili “načrtovano in organizirano ravnanje tedanje zločinske komunajzer oblasti na terenu”, ker je hotela zlorabiti državljansko vojno, da je še pred prvimi volitvami eliminirala vse, ki jih je za potencijalne politične tekmece percipirala? Da je na tistih “poštenih volitvah”, v odsotnosti fizično eksterminiranega tekmeca, lažje zmagala. Potem pa volitve kar ukinila. Za dolgo.

Sicer pa praviš, da zahtevati, da se verbalno, na ravni politične deklaracije, komuniste, komunistične organizacije in komunistični režim razglasi za zločince, pomeni “srepo sovraštvo”?

Zakaj Zois?

Kaj se bo slabega zgodilo komunajzer bandi, ki je de facto srepo in surovo pobila nekaj sto taužent ljudi, če se jih deklarira za zločince, kar v resnici tudi so?

Mar sem mogoče predlagal, da se jih pobije? Mar sem predlagal, da se jim sodi na nekakšnih hitrih revolucionarnih sodiščih? Mar sem sploh predlagal, da se jim sodi? Mar sem predlagal, da se jim odvzame premoženje? Mar sem predlagal, da se jim odvzame 33 taužent nadstandardnih borčevskih pokojnin (btw, 60 let po vojni mi plačujemo več borčevskih pokojnin, kot je v Sloveniji leta 1945 bilo borcev! Kali jih klonirajo, da jim število še vedno narašča, bog jih nima rad!)?

Nič od tega nisem predlagal, oz. terjal, Zosi! Zakaj je potem zahtevati, da se bobu reče bob sovraštvo?

Ne potrebujem jaz niti Slovenija bodočih rodov potrebuje markiranje komunajzer bande za zločince zato, da se komunajzer bandi kaj slabega zgodi, ali, da se jim karkoli zgodi, pač pa zato, da se Sloveniji zgodi bodočnost, da se otrokom in vnukom ne nadaljuje goditi enoumje in podmizenje pod komunajzer oblastjo. Da jim ne bo treba živeti v komunajzer đamahiriji v kateri so najboljši Slovenci grobo davčno diskriminirani, večina Slovencev v položaju sužnjev, ki dela za bedno mezdo, komunajzer rdeči baroni so pa v položaju fevdalcev, ki imajo v lasti celo Slovenijo in tiste sadove davčnega diskriminiranja podmizno kradejo, ko nam gradijo zlate tunele z zglajenimi betoni.

Odkod zločincem legitimiteta in kredibiliteta vladati in zakone deželi pisati? Če so si jo s strahovlado in v izolaciji od sveta uzurpirali med letoma 1945 in 1990, odkod jim to po letu 1991, ko so vsi narodi, razen seveda Slovencev, oziroma točneje Zoisov med Slovenci, komunajzarje z gnusom eliminirali iz oblasti?

Tako so ravnali normalni narodi! Kaj pa Zoisi?

Ja, oni se delajo mone in se utapljajo v zanikanju. Oni še vedno častijo fritzlovsko monstrum-nasilno beštijo v družini, namesto, da priznajo, da je družinski fritzl 60 let posiljeval in ga postavijo tja kamor spada. Oni svoje fritzle še vedno za vidne in spoštovane državljane čislajo.

In na vsako, že najmanjšo kritiko, kaj kritiko, že na en sam grd pogled, ma kaj pogled, že na odsotnost nasmeha in solzice vzhičenja v očeh ob komunajzer “dosežkih”, zaženejo vik in krik, da gre za sovraštvo in “poskus revanšizma” do ubogih fritzlov slovenistanskih. Fuj!

Samo in zgolj temu ima služiti markiranje komunistov za zločince, Zois. Tvojim “nepismenim preprostim pastirjem”, torej narodu in ne komunistom, je treba s tako deklaracijo pomagati videti, da voliti derivate partije™, torej SD, LDS, Zares, Desus, SLS, SNS in da voliti bivše člane partije™ v katerikoli stranki so že danes, definitivno pomeni voliti one, ki so ponosni sukcesorji in gardijani komunajzer klavcev. In to tudi ponosno izpovedo vsakič, ko je v parlamentu na dnevnem redu vprašanje označevanja grobišč pobitih. Ne dajo, da se grobišča označijo kot prizorišča komunističnih pobojev Zois, torej so pahorji in školjči in golobiči povsem enako ravnajoča, torej zločinska zalega, kot tisti ki so zverinsko pobijali, Zois. To je povsem očitno, kajti zakaj le bi sicer školjčem, pahorjem, golobičem bilo to tako pomembno?

Komunajzarje, ki so tej deželi po letu 1991 znova vsilili zakone prepolne komunajzer prvin in jo s tem trajno za komunajzer đamahirijo naredili. Vsilili zakone in podmizniško komunajzer politično prakso. Zakone in roparsko komunajzer življensko prakso. Komunisti so znova dizajnirali zakone in trasirali zlagano, popačeno kvazi demokracijo in kvazi pluralizem.

Zahvaljujoč vam Zoisom, ki se delate mone in sebi ter svetu okrog sebe srdito dopovedujete, da komunistov ni več, ker je tako rekel Kučan, ker da so bojda izumrli že z dinozavri, ko je v Jukatan ruknil oni vesoljski kamen.

Dopovedujete, da volk preoblečen v babico je res babica. Zahvaljujoč vam, ki si tako silno želite verjeti v pravljico o “prenovljenih komunistih”, da nam jo vsem skušate kar vsiliti.

V klinični praksi se temu reče – sindrom, do svojega krvnika benevolentne žrtve, ki srdito ščiti svojega posiljevalca oz. nasilnika. Ja, to ste vi Zoisi slovenistanski, žrtve družinske pedofilije, ki srdito zagovarjate svoje posiljevalske in nasilniške očete.

Zakaj to počnete? Jahh, komplicirano je to komplicirano za obrazložiti na kratko, Zois. Je pa zagotovo zblojeno in bolano. In vi, katerih umi so tako zmaličeni od komunajzer agitpropa, se zaganjate v nas, ki na komunajzersko nasilje in sprijenost opozarjamo, češ naj se mi pogledamo kako da smo bolani. In nas za nosilce sovraštva razglašate. Kdo tu ima izprane možgane, Zois?

Koga in zakaj ti ščitiš Zois? Koga in zakaj? Jaz recimo nedolžne žrtve in civilizacijske prvine, koga pa ti? In zakaj? Naj ti bo jasno Zois, meni osebno komunajzer banda ni nikogar iz ožje družine ubila, sam sem pa rojen toliko daleč po vojni, da tudi iz tega naslova nimam niti teoretične možnosti “nositi osebne zamere” zaradi pobojev. Torej, ne mi obešati 60-letnega nečesa, in to nekaj da je kar sovraštvo.

In končno Zois, si se kdaj vprašal, zakaj si ti tako občutljiv že na zahtevo, da se pravico do razglasitve sprave, tako kot je to v vseh civiliziranih narodih in okoljih, prepusti žrtvi? A naj zločinec razglaša spravo? S svojo vestjo se naj spravlja, če lahko!

Krasno! Greš po ulici, posiliš prvo punco na cesti, na katero ti stopi, potem pa se dvigneš, ga stlačiš nazaj v hlače in rečeš – “Ej pupa, jaz ti vse oprostim, lahko računaš, da sva poslej spravljena”. In mirno, kot kak ugleden državljan, torej komunist, ponosno odkorakaš naprej z visoko dvignjenim čelom, saj si ravnokar ravnal civilizirano, ker si ponudil roko sprave. he.he.

Zakaj si ti tako občutljiv, če se zahteva zgolj, da se bobu reče bob, to je – zločinca za zločinca razglasi, ponosnega sukcesorja pa z zločinsko partijo poveže, da se ve kaj pomeni, če na volitvah, nepismen kmet obkroži ponosnega sukecesorja in stranke v katerih še vedno sedijo oni isti pred-1989 komunisti, oni isti, ki so še leta 1988 zapirali politične nasprotnike komunizma? Zakaj misliš da sos e spremenili? Zakaj se pa ti nisi spremenil Zois? A za njih pa verjameš da so se, al kak?

Zakaj si ti tako občutljiv, če se komunistično morilsko bando s takšno deklaracijo vsaj poskuša dezauvirati, ji odvzeti možnost, da se za ugledne državljane razglaša in ji s tem vsaj poskusiti onemogočiti, da se vedno znova oklepa oblasti. Njej, ki do oblasti ima najmanj pravice, ker je evidentno ziljonkrat posilila demokracijo.

Zakaj si ti Zois tako občutljiv, da si povsem zaslepljen in v svoji slepoti gladko spregledaš, da jaz nisem zahteval nasilja nad komunisti? Zakaj te tako ravno za komuniste skrbi Zois in te nič ne skrbi za žrtve komunistov? Torej smo še vedno v letu 1946 Zois? O komunistih, ki so Zoisu tako sveti in nedotakljivi, niti slabo govoriti ne smemo, kaj šele, da se bi upali kaj več, recimo izreči poziv volivcem, da se komunista na oblast ne voli? A to je to Zois, al kak?

P.S. Nagradno vprašanje za vse zojzeke slovenistanske: Če se 500 top komunajzarjev na naslednjih volitvah ne bo zavihtelo na oblast in nam potemtakem ne bo moglo darovati še enega svetega komunističnega mandata, ter novimi in višjimi davki, ter novimi varijacijami na temo podmiznega kleptomanjenja iz skupnosklede, se bo Sloveniji zgodilo naslednje zlo: A) Nič se ne bo zgodilo oz. B) Nič se ne bo zgodilo.

Tsiti, ki menite, da se bo zgodila kataklizma epskih razsežnosti, ker komunisti pa ja morajo biti na oblasti, pa darujte vse svoje prmoženje partiji™, kajti gotovo bo kaj pomagalo, da lažje osvojijo oblast.

P.P.S. Vem, da se vam zojzekom slovenistanskim to zdi neverjetno, ma jaz povsem trdno verjamem in terjam, da slovenski komunisti nimajo pravice niti nastopati na političnem prizorišču, kaj šele biti na oblasti. In v tem je ključ vseh nesporazumov v debatah tu na forumu, jaz jim ne priznavam te pravice in legitimitete, eni opa tega ne detektirate. In kaj naj bogi komunisteki potem počnejo, če ne bodo na oblasti? Ja, delati naj gredo, tako kot 99,9% Slovencev, ki prav tako nikdar niso bili v tej tekmi ali na oblasti.

Z vsem dolžnim spoštovanjem,

LP shaman

popravil(a) shaman: 2008-06-03 06:05:34

na  Financah

http://www.finance.si/forumi/?t=29879

  • Share/Bookmark

En odgovor v “Komunistični poboji in relativizem njihovih potomcev”

  1. Le tu in tam, le bežno potovanje » Blog Archive » Povojni poboji - komunizem ali revanšizem? Kratka razjasnitev pojmov. pravi:

    [...] v enem izmed copy/paste prispevkov na svojem blogu omenja komunistične povojne [...]

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.