PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

TV opomnik

Objavil pavel, dne 29.05.2008

PETEK

POLNOČNI KLUB: SMO ŠE VARNI?, petek, 30. 5. ob 23.10 na TVS 1

NEDELJA

Opis:

Lado Ambrožič je oddajo zasnoval kot pogovor z znano osebnostjo iz slovenskega javnega življenja, predvsem iz politike, prav tako pa tudi iz znanosti, univerze, gospodarstva, kulture, novinarstva. V ospredju pogovorov so aktualni dogodki ter odnos gosta do njih. Vzajemna izmenjava mnenj med sogovornikoma preseže meje tipičnega intervjuja in podaja različne poglede obeh.
Napovednik: INTERVJU, nedelja, 1. 6. ob 22.15 na TVS 1

Njegovi javni nastopi so drzni in provokativni, njegove kolumne na robu prijaznosti. Ne prizanaša nikomur, najraje polemizira s svojimi kolegi ekonomisti. Kot predsednik vladnega strateškega sveta je spoznal, kaj je pragmatizem. Za fenomen milijarderja Šrota pravi, da so ga ustvarili slovenski nacionalisti, poklicni levičarji, zakotni desničarji in podkupljeni novinarji. Dr. Mičo Mrkaić, ameriški doktorant in profesor, ekonomist v oddelku za statistiko Mednarodnega denarnega sklada, v oddaji Intervju.

  • Share/Bookmark

En odgovor v “TV opomnik”

  1. Rado Rado pravi:

    Milijarder Šrot?

    Kolikor vem imata z ženo le 140 milijonov USD vreden Kolonel. Če imata več potem mi prosim navededite kakšne druge delnice še imata, pa vir prosim, da bomo lahko preverili v delniški knjigi.

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.