PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

TRENJA: Kdo v partnerskem odnosu ima zadnjo besedo ( v Sloveniji)?

Objavil pavel, dne 9.03.2008

 8.marec in cvet slovenskih žena(? ups žensk) po izboru feminilnega in cvilečega narcisa Uroša Slaka.

Ker ima pri nas doma, tako kot v večini slovenskih domov, žena v rokah daljinec, sem prepozno smel uveljavljati pravico, da pogledam par minut trenj. ( hecam se- bilo je zgolj tisti dan tako – drugače ni pravila). Imela sva srečo, da so bile pri nekem filmu reklame in takrat sem vklopil lepo igralko Nino Ivanič, ki do sedaj pri meni ni zbujala interesa, razen da je izredno lepa – morda zaradi glupih špas teatrov ( priznam, da jih nisem videl veliko – a tiste, ki sem jih – mi niso bili smešni).

Nina Ivanič mi je delovala izredno pametno, sproščeno, humorno, seksi, šarmantno in ŽENSKO. Vauuuu, noro žensko!! Če si dovolim parafrazirati motorista: “Hej, kje ste take ženske???”

Marto Kos poznam osebno kot izredno pametno žensko ( to mi je všeč), ki pa mi gre zaradi levičarstva že počasi na živce. Da ne rečem, da je prototip tipične slovenske socialistične možače ( z izjemo da so ostale veliko manj inteligentne kot Marta). Nina Ivanič jo je fantastično zdriblala in meni prvič v življenju dokazala, da je lepa ženska lahko tudi pametnejša in zabavnejša od ženske, ki je “samo intelektualka”. In dokazala paradoksalno, da ženska premaga na ženski način ( ne z bojem) moškega, možačo. Bravo Nina! Laughing

Skratka več nisem uspel videti ( sem moral popustiti zaradi konca reklam), kot še par izjav puhoglave Saše Lendero in pametne ( zgolj v smislu samomarketiranja) goske Nine Osenar.

Bistvo pa je, da je na koncu 60% gledalcev povedalo, da imajo doma zadnjo besedo ženske. Pa še med tistimi 40% je bilo nekaj takih, ki so se lagali – ker jih je preveč sram, da bi priznali dejstvo. Tako, da je stanje alarmantno ( ne zgolj za šoviniste med katere se ne štejem – ampak za vsakega objektivnega človeka). Bom pa pogledal še na netu celo oddajo, da še kaj o drugih opažanjih napišem.

http://24ur.com/bin/etconf.php?confid=491&page=3&startpage=1&show_media=60104993

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “TRENJA: Kdo v partnerskem odnosu ima zadnjo besedo ( v Sloveniji)?”

 1. Rado Rado pravi:

  Če trdiš, da je Saša Lendero puhoglava, potem si bebec ti Pavel.

  Saša Lendero je ena najinteligentnejših slovenskih estradnic, vendar se mnogim pozornost ustavi na njenih joških, zato niso (niste) sposobni videti, kaj tiči zadaj. Punca res poje ne kaj posebej zahtevna besedila in izkorišča svoj seksepil, vendar ji vse skupaj ne bi bilo dovolj, za status najbolje plačanega slovenskega pevca, če ne bi hkrati imela kar precej tudi v glavi.

 2. simonarebolj simonarebolj pravi:

  Okej. Okusi so različni. Meni Nina Ivanič ni lepa, čeprav ji nič ne manjka, še manj se mi zdi erotična, še manj karizmatična. Ampak okej. Definitivno pa nikoli iz njenih ust ni priletelo nič presežno inteligentnega, same znucane floskule, ki jih izgovarja izumetničeno z oblikovanjem zborno slovenskega govora, ki ji gre izredno pa izredno počasi od ust. Skratka, vsebina njenih govoranc je še bolj prazna od kričave blebetavosti Nine Osenar. Da ne omenjam fjaska, kako Nina Ivanič trapasto reši zadrego, ko si ne upa strinjat z ideološko prijateljico Sašo Einsiedler, želi pa ostat zaveznica. Preprosto. Oblati jo, da govori o potrebi po avtoritativnem moškem, ker je malo čez les zaradi nosečnosti in se pripravlja na vzgojo. Zelo brihtno, res. Einsiedlerca ima res zagotovo še posebej emocionalne težave in polno pripravljanja med nosečnostjo, saj je v drugem stanju že petič v življenju. Blesavi dovtip. Še posebej, ker so nazori Eisiedlerjeve jasni kot beli dan in takšni od nekdaj. Noseča ali ne. In nikjer nisem opazila, da je Nina Ivanič zdriblala Marto Kos. Bi lahko pojasnil? Bi lahko tudi na primerih pojasnil, s kakšnimi izjavami neki je Ivanička tako blestela po tvoje v inteligenci? In to, prosim, kar primerjaj z izjavami Saše Lendero, namreč strinjam se z Radom, da je v tisti večinski kokošjejadi na žalost Lenderova izpadla še vrh IQja.

  Ne strinjam pa se, da ima samo besedila slaba, ampak tudi muziko v celoti. In niti slučajno ne pomeni, da se je prebila na vrh slovenske medijske popularnosti, ker je pametna. Pamet nima kaj dosti s tem, sicer bi bila tudi Verbotnova sam cvet pameti, pa kakšen Werner in Brendi. Dajte se malo zresnit no!

 3. Rado Rado pravi:

  Lenderovo sem poslušal v kar nekaj oddajah; pri Hri-barju, na Piramidi, na Trenjih… Punca ne zgolj, da misli zelo hitro in ima izobrazbeno širino, ampak ima tudi občutek za priložnost (kdaj kaj reči). Kar nekaj dobrih lastnosti! Zaradi njenih pesmi se pač ne sekiram preveč. Poslušam jo in uživam ob njenem profesionalnem in seksi nastopu :-) (če bi želel kakšen pevski presežek, potem bi šel v opero).

  Na Natalijo pa gledam predvsem, kot TV voditeljico, ki svoj posel dobro obvlada. . . . in včasih tudi kaj zapoje. Zdi se mi, da ji narodno zabavna glasba bolj leži.

 4. 1tastar 1tastar pravi:

  Pa reci, da imaš ti zadnjo besedo! ČE SI UPAŠ!!! :(

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.