PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Zakaj nasedate nacionalsocialistični politiki Zares?

Objavil pavel, dne 12.01.2008

Ana Jud na svojem blogu utemeljeno sprašuje volilce v naši državi zakaj so tako lahkoverni in nasedaj nacional-socialistični politiki ZARES(socialistov).

Odličen članek.

  • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Zakaj nasedate nacionalsocialistični politiki Zares?”

  1. Le tu in tam, le bežno potovanje » Blog Archive » Spomenik rumenemu - ali pisanju Ane Jud na rob. pravi:

    [...]  Tudi tokrat sem za njen novi umotvor zvedel slučajno, preko njenega navdušenca, Pavla. [...]

  2. pavel pravi:

    @Rado: Nisem navdušenec Ane Jud, ker ne častim ljudi. Nasploh je za vas (naiconal) socialiste značilno, da imate radi Voditelje, kult osebnosti, da častite ljudi. Spoštujem jo kot novinarko, kajti objavlja take stvari, kar večina v Sloveniji ne zmore, ne upa, ne sme. Strinjam se z njenim pisanjem: ” ZARES se ne ukvarja z bistvenimi problemi Slovenije, ki so gospodarski”. Temveč išče ideološke probleme. To pa FDVjevci znajo zelo dobro: zavajati ljudi, indoktrinirati, manipulirati.

    O tehniki, managmentu, organiziranju in o ekonomiji pa ZARES- SOCIALISTI pojma nimate! Zaenkrat so vaši časopisi: Mladina, Direkt, Slovenske Novice daleč bolj rumene. Delo in Dnevnik pa sta zgolj socialistično klobasanje, šport in kronika. Če pa dobrih novinarjev ni, ki bi poznali resnično ekonomijo – ne pa zgolj ( ali pa še to ne kot je primer tvoja članska kolegica Repovž) planske socialistične ekonomije, ki je za današnji obstoj v svetu škodljiva, samomorilska!

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.