PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

o pravnikih v SLO in o spoštovanju privatne lastnine

Objavil pavel, dne 30.12.2007

enfrice je napisal(a): Najbolj sta Slovenijo od prava potegnila stran dva pravnika, Kučan in Bučar, tako da izgleda, da pravi problem Slovenije ni na sodiščih, amapk, podobno kot na EF ekonomija, je roblem prava v Sloveniji Pravna fakulteta. Tam jim ni jasno, kaj to pravo je, sicer bi diplomanti prejeli ustrezno znanje. Tako pa se večina slovenskih pravnikov ukvarja z legalizacijo na črno zgrajenih garaž, sosedskimi sporu za dva metra po dolžini in meter po širini in pravnim pokritjem položaja okradenosti lastnikov. Tako pač je to, če pravo učijo tisti, katere so učili, da je privatna lastnina nekaj slabega. Enfrice.

Klap! Klap! Klap! Klap! Kakopak!.

P.S.

V USA , državi piemontu spoštovanja individualnih svoboščin, človekovih pravic in znotraj tega tudi zasebne lastnine, velja načelo “No trespassing!”. Do not trespass motherfucker, or I’ll shoot you dead! Legally! In to je boljša preventiva od česarkoli drugega.

Ne zato, ker bi ameriški zakonodajalci bili kaj bolj krvoločni od bavconske komunajzarske kamarilje, ki je ob koncu vojne poklala nekaj sto tisoč ljudi, pač pa zato, ker nekdo, ki zaloti lopova v stanovanju ob 3.30 zjutraj, med obrambo od roparja, ne razmišlja o laptopu po katerega je ropar prišel, pač pa o zaščiti življenja svojega otroka, ki ga bo ropar hladnokrvno ubil, da prikrije svoje dejanje.

V USA pri ustrelitvi takega pizdeka ne boš [ob psihičnih težavah] imel pravnih težav, v Sloveniji pa lahko končaš v zaporu. Ker si rešil svoje in življenja svojih najbližjih. Če bo ropar recimo neoborožen. Česar ti v temi ne vidiš, ker so bojda ponoči vse mačke črne. Ali pa če ropar, do trenutka, ko ga ponesreči kar smrtno zadeneš z baseball palico, še ne bo uspel v tvoji kuhinji najti primernega noža za klanje.

V komunistični đamahiriji Slovenistan je pravna ureditev, ki zaničuje pomen zasebne lastnine, namerno takšna. To je del velike bavconsko-bučarsko-kućanakofske KKK doktrine, nastale nekega jutra, ko je KKK odbor, besen in s [krvavordečo] peno na ustih izrekel zgodovinske besede: “Hočejo kapitalizem in zasebno lastnino. E zdaj bodo videli kapitalizem in zasebno lastnino mater jim, pizdekofsko!”

In, evo, imamo “kapitalizem”, državni, z uravnilovko, in lastnino, ki je bodisi preko države, bodisi preko rdečih komunajzarskioh šrot-tajkunof pod kontrolo komunistekof. Kako že se to razlikuje od komunističnega državnega kapitalizma, ljubkovalno imenovanega – slovenistanski socijalizem – inkarnacija prva?

Naj spomnim: Tudi tam f toti inkarnaciji prvi, je vsa lastnina bila bodisi neposredno državna, bodisi “družbena”, vsekakor so jo pa pod palcem oz. pod kontrolo imeli ,…se še spomnite kateri?…ja, ja, prav se spomnite – taisti današnji komunajzarji. Nov je le komunajzarski podmladek, komsomolci, ki so po naravi stvari, kot ponosni sukcesorji že bili porinjeni v stroj, da se učijo korakati za velike KKK ideje, za obrambo vrednot temne koljaške preteklosti in svetle komunajzarske prihodnosti.

Takrat je to bila partijska nomenklaturna kamarilja. Danes je to partijska partitokratska kamarilja in “zaradi kapitalizma, ki so ga zahtevali neki tam neodgovorni, desničaski, črni, klerikajzlski, belogardistični, buržoazni, kolaborantski, nehvaležni pizdeki”, še na hitro formirana, partijska tajkunska kamarilja in partijska klijentelistično-podmizno-koruptivno-benefitorska kamarilja.

Ni pomembno katera podvrsta kamarilje ima lastnino pod kontrolo, važno je, da so to Naši™ partijski pizdeki, ali partijskim pizdekom prijazni pizdeki. Ki zavoljo velikega cilja, sicer z gnusom posedujejo veliko premoženje, a istočasno, kot protiutež imajo “veselje do socijalnega kapitala”, ki jim blaži duševne bolečine, ker so eto morali, po sili razmer in proti lastni volji, postati premožni in posedovati ogabno zasebno lastnino.

Zato bodo po upokojitvi v lastnih hotelih namerno delali na recepciji. In s tem kljubovali desničarskim bogatim prašičem med delafci. Ki se požrešno zavzemajo za davke nižje od 70%. Mater jim buržoazno. Mislim, totim bogatim prašičem med delafci. Gabijo se mi, pizdeki požrešni, ki ne razumejo velikega svetega cilja.

Na drugi strani, a si predstavljate tovariša tajkuna, kako simpatično ignorira dejstvo, da v Slovenistanu, Švici, na Cipru, v Vijetnamu, na Kitajskem ima 140 meljonof ojrof, in vendarle dela na recepciji svojega hotela. Brez plače. Pro bono takorekoč.

Mene to tako gane, da mi kar solzice pridejo. Nekontrolirano! Najpre na levo oko seveda! Takoj zatem mi pa od vzburjenja kar stopi. In tudi oneta mi pri tem nese bolj v levo, seveda. Če se pa hkrati spomnim, kakšno veselje do socijalnega kapitala toti tovariš ima, pa me čisto zlomi in se nekontrolirnao a ganjeno in hlipajoče zjokam.

In seveda ta naša inakrnacija druga, ima pravni sistem in low enforcement, ki žrtvam zločinov, žrtvam ropov milenija, ropov stoletja, ropov desetletja, ropov par-letne gradnje zlatih tunelov, ropov leta, ropov enega projekta, itd.. na vsakem koraku dopoveduje, da “organi” tu ne morejo nič, da so naredili tudi KKK komisije razne, sestavljene iz najboljših nogometnioh sodnikov, in oni tudi ne morejo nič.

Da so za Pluta seveda vedeli, da rad žrtvam pušča kri, ampak, da oni nič ne morejo, dokler vsaj še eno ne zakolje in ga oni ravno pri dejanju zalotijo. Kar je nemogoče, ker ga nimajo na temelju česa zalezovati. In tudi, ko jo je zaklal in so ga nejevoljno, a zaradi pritiskov na organe zaprli, si je revež, zaradi hiper-sposobnosti naših organof, uspel soditi kar sam. Ker je nekega jutra ugotovil, da jebeš tako življenje, če toliko let ne bo mogel nobene zaklati.

Glede zasebne lastnine so tovariši Bifše-Sedanji™, kakopak sistematično, lepo z užitkom, dosledno in kot britev natančno implementirali zakonodajo, ki pravi – fuck off, vi anti-komunistični pizdeki, ki bi radi imeli zasebno lastnino. Vaša stanovanja, vaša dvorišča, vaše njive, hoste, itd… to je vse Naše™ in od vseh nas. Le vi si domišljate, da je vaše. Vaše babnce niso vaše one so Plutove. Vi pa le sanjajte naprej pizdeki kanonfutrski!

In takšni, kot je naš agent 021 tu f sajberbufeti doživljajo neznansko veliko zadovoljstvo, takorekoč serijske orgazme, ko napišejo, (opravičujem se za eventuelno nepreciznost, ker povzemam po spominu!) ” …kar zbirajte in grmadite zasebno lastnino, vi prašiči bogati med delafci, upam, da vaš tehnični varovalni sistemi bo vzdržal in vaša zasebna varnostna služba zadosti močna, ko vam bodo naši™ v naslednjem hugochavez-elcomandantefidel-kkk revolucionarne-prihvatizacijskem izbruhu prišli lastnino [spet] odvzeti”.

To sporočilo sem, ne vedno eksplicite, ma vseeno povsem artikulirano, slišal kar nekajkrat, vedno prihajajoč iz ust tekomimenovane “levičarske slovenske inteligence”. Češ, pubeci, uravnilovka in tretma zasebne lastnine v zakonih nista slučajni. Dojemite že enkrat, ponujena sistemska rešitev, ki bi jo morali dešifrirati sami je, da ničesar ne posedujete. Ničesar onkraj in izven “iz-rok-v-usta” mantre.

Imejte lepo, tako kot v prvi inkarnaciji slovenistanskega socijalizma, povprečno slovenistansko plačo, bodite lepo pridni člani ofčjega tropa od države in komunajzarske nadvlade odvisnih tlačanov, bodite lepo, temeljem svete slovenistanske uravnilovke, pridno enaki v bedi, pa ne boste imeli lastninsko-premoženjskih skrbi, ker nobene pomembne zasebne lastnine ne bo treba ščititi in varovati. Ker jo enostavno ne bo moglo biti. Zato smo se mi v KKK oz. F21 konec koncef borili.

P.P.S.

Jaz temu in takšnemu pravnemu sistemu rečem – komunajzarske prvine, globoko in načrtno infiltrirane v vseh aspektih družbenega sistema. In ravno te prvine bo nekega dne treba za vedno odpraviti. Vse do odprave, bomo pač navadna komunajzarska đamahirija, implementirana na matriki nominalno normalne družbene ureditve, bomo torej đamahirija, namesto [demokratična] Republika Slovenija s parlmentarno demokracijo in zares zasebno lastnino spoštujoča država in družba.

LP shaman,

na forumu Financ

  • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.