PAVEL: moj referenčni okvir, moje refleksije, moje življenje

Najhujša neo-socialistična ofenziva na Slovenijo dosedaj

Objavil pavel, dne 30.10.2007

Dobrodošli nazaj v čas komunistične propagande. Sem mislil, da smo na koncu tranzicije, pa sedaj vidim, da smo komaj nožni palec pomolili v tržni kapitalizem. Toliko, da smo se odločili, da vanj ne gremo in raje ostanemo v “varnem”  socialističnem fevdalizmu.

Prva tri leta JJ vlade je Pahor peljal konstrruktivno kritično opozicijsko politiko. Na trenutke je zgledal celo laburist. Večino njegovih poslancev pa ne.

Odkar so prišli v SD Rop, Cvikl in kameradi, pa so se začele prve diverzantske akcije.

Zakaj?

JJ do sedaj ni naredil še nič reformnega, razen lepotnega davčnega popravka, olajšave in to, da je skrajno čudaški Mramorjev socialističen zakon o obdavčitvi odpravil.

JJ obljublja, da bo zadnje leto prodal večino največjih še državnih podjetij, ki so vir dohodkev birokracije in podrepnih socialistkov. Vir raznih korupcij.

To je glavni razlog zakaj Jelinčničeva SNS straši s fevdalizmom, kapitalisti in Cerkvijo. SNS je Stranka NEOSOCIALISTOV? Danes skušajo mediji SNS prikazati kot desno stranko, kot antipol SDja. V resnici pa skorajda ni razlik v ideologiji. To je le optična prevara, podobna kot pred leti, ko sta si Kučan in Haider prijateljsko ( na zunaj pa sovražno) pomagala do oblasti na račun političnih nasprotnikov in javnega mnenja, ki zmanipulirano udari vedno na prvo žogo, na prvi predsodek.

 1. Lovski zakon: fevdalni in izključni monopol lovskih zvez bi moral nadomestiti EU zakon, ki omogoča lastnikom gozdov, da odgovorno in samostojno gospodarijo z gozdovi.
 2. Šolski zakon: javno šolsto ne damo. Nobenih privatnih šol. Spet Cerkev.
 3. Javno ( beri socialistično) zdravstvo
 4. varnostne agencije: ali bo ministru uspelo vzpostaviti trg, ali bodo monopoli agencij ostali
 5. dimnikarji: od države priviligirani dimnikarji oskubljajo prebivalstvo, ni trga dimnikarjev in svobodne izbire s strani kupca storitve
 6. inflacija: krivec vlada ali pa nekonkurenčna prehrambena industrija in nekonkurenčni trgovci
 7. svoboda medijev: najbolj skorumpiran del novinarjev, ki so vsi po vrsti levičarji iz 60ih let ( DDR Volks Beobachte) je napisal peticijo, da so ogroženi, cenzurirani. In to novinarji, ki so imeli zadnjih 20 let in več super dobre plače (2000 do 5000 € mesečno) in super visoko mesto v hierarhiji, na račun večine novinarjev, ki niti pogodbe o stalni zaposlitvi nimajo. Spet histerično vpitje.
 8. pa še Soap operi Strojanih, ki je čisti medijski konstrukt
 9. pa še soap opera o Izbrisanih, ki je spet medijski konstrukt
 10. pa še soap opera o NESTRPNOSTI Slovencev, čeprav je že stoletje jasno, da so najbolj nestrpni LEVIČARJI, socialisti, zadnji primer je LDSov razpad in skreganost vseh z vsemi.
 11. Tako ali tako pa že ves čas poslušamo socialistično laž, da vlada “razprodaja podjetja” oz. nacional-socialistično laž, da vlada “razprodaja nacionalne interese”, “družinsko srebrnino” itd.

 • Share/Bookmark

KomentirajVi ste prijavljeni objavi komentar.